Skip navigation

Energiezuinige installaties

Zowel bedrijven als particulieren zijn veel geld kwijt aan energie. De ruimtes moeten immers verwarmd en verlicht worden en ook warm water is wel zo prettig. Maar waarom zou u niet proberen deze kosten te verlagen? Dit doet u met energiezuinige installaties. Hieronder staan enkele manieren om geld te besparen:

Zonnepanelen

Door gebruik te maken van zonnepanelen bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier. De energie die u opwekt via zonnepanelen mag u zelf houden en u hoeft hier niet voor te betalen. U verlaagt dus direct uw energierekening.

Daarnaast hebben zonnepanelen nauwelijks onderhoud nodig en zijn ze goed voor het milieu. De eenmalige investering verdient u over het algemeen binnen 6 tot 8 jaar weer terug. De opbrengst van de zonnepanelen zijn afhankelijk van het de hoeveelheid zonnepanelen, de ligging, de hellingshoek en natuurlijk het aantal zonuren.

Warmte terugwininstallatie

Met een warmte terugwininstallatie wordt de warmte die bij het gebruik van een ventilator ontstaat hergebruikt. De lucht die aangevoerd wordt kan namelijk door deze warmte ‘voorverwarmd’ worden met een warmtewisselaar. Indien het systeem correct aangelegd wordt kan er flink mee bespaard worden.

LED verlichting

LED verlichting is misschien wel een van de bekendste oplossing om een kantoor/bedrijf duurzamer te maken. Met deze verlichting kan er makkelijk energie worden bespaard en tegelijkertijd levert het ook een verhoogde lichtopbrengst. Bovendien zijn LED lampen een stuk veiliger toe te passen, waardoor er diverse voordelen zijn.

Eluktro: specialist in het aanleggen van energiezuinige installaties

Om zoveel mogelijk energie te besparen met energiezuinige installaties is het belangrijk dat dit door de juiste partij gedaan wordt. Er moet eerst gekeken worden naar de beste opties voor uw situatie. Nadat er bepaald is op welke manier(en) er energie bespaard kan worden is het cruciaal dat de energiezuinige installatie correct aangelegd wordt.

De specialisten van Eluktro weten alles van energiezuinige installaties. Ze zullen u vakkundig te woord staan en leggen uw installatie perfect aan.

Bel mij terug!

Wilt u graag hulp? Of meer informatie? Dat kan!
Laat uw naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

* Wij sturen uw persoonsgegevens nooit door aan andere partijen